Rögtön a közepébe vágnak

Pál Tamás (labdával) immár fehérgyarmati színekben lőhet rést az ellenfél védőfalán
Pál Tamás (labdával) immár fehérgyarmati színekben lőhet rést az ellenfél védőfalán - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A tavaszi nyitány különlegessége, hogy két megyei rangadót játszanak.


Közel két hónapos téli „álom” után fújnak ébresztőt a a férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban érdekelt együttesek számára – köztük a négy megyei színeket képviselő klubnak. A tavaszi nyitány különlegessége egyben, hogy a „mieink” éppen egymás elleni találkozókkal folytatják szereplésüket. Mondhatjuk, rögtön a közepébe vágnak.

Időrendi sorrendet tartva a szombati (kezdés: 18 óra) Tiszavasvári–Fehérgyarmat összecsapás kívánkozik az élre. A bajnokság őszi kezdetén hat góllal jobbnak bizonyult a szatmári legénység, amely momentán a táblázaton is előrébb tart, konkrétan a a negyedik – igaz, csak két ponttal szerzett többet, mint a hetedik vendég. A Vasvári kerete „érintetlen” maradt az elmúlt hetekben, miközben a Gyarmat új szerzeménnyel erősítette sorait.

Vasárnap (kezdés: 18 óra) a Kisvárda–Nyírbátor mérkőzés viszi a prímet. Az „odavágón” nem hirdettek győztest, szeptember derekán 24–24-es döntetlen született, a pontszerzéssel alighanem ezúttal elégedettek lennének a látogatók. Annál is inkább, mivel a Várda az előkelő második helyen tanyázik, ugyanakkor a Bátor a nyolcadik pozíciót birtokolja. A hazai társulattól egy játékos távozott, míg hárman érkeztek, a Csapos-csapat összetétele viszont nem változott az őszi szezon befejezése óta.

KM-KT

Névsorolvasás

Az NB II-es férfi megyei csapatok keretében történt téli változások

Fehérgyarmat

Távozott: –

Érkezett: Pál Tamás (DEAC)

Nyírbátor

Távozott: –

Érkezett: –

Kisvárda
Távozott: Vitális István (?)

Érkezett: Hegyesi Kristóf (Nyíregyházi SN, kettős játékengedéllyel), Szabó András (Bőcs), Kovács Attila (újrakezdte)

Tiszavasvári

Távozott: –

Érkezett: –
hirdetés