Roma Ki Mit Tud Nagyhalászban!

Roma Ki Mit Tud Nagyhalászban!
Roma Ki Mit Tud Nagyhalászban!
Nagyhalász – Idén először rendezték meg a Megyei Ki Mit Tud-ot, amelyet kimondottan roma nemzetiségűeknek szerveztek Nagyhalászban. A SZON a helyszínen járt, hogy Önök se maradjanak le a tehetséges előadók műsorszámairól.  

A versengés részleteiről Tóth Ferenc, a nagyhalászi CKÖ elnökhelyettese adott tájékoztatást. A Roma Ki Mit Tud négy kategóriában várta a jelentkezőket, amelyek a következők voltak: vers –és próza, modern tánc, hagyományőrző tánc, és hagyományőrző zene és tánc.

A megmérettetésre összesen 64 csapat jelentkezett, amelynél nem volt kötött korhatár, továbbá a zsűri pontozása is teljesen szubjektív volt. A zsűri elnöke Nagy Krisztián volt, a további tagok pedig: Teremi Dóra, Veszprémi Erzsébet, Bacskai János, Rézműves Ottó, és Takács Angéla.

A tehetségkutató műsoron minden kategóriában első három helyezettet, továbbá különdíjasokat is hirdettek. Az elismerés és a serlegen felül az elsőknek lehetőségük van egy országos televíziós szereplésre, illetve egy hanglemez megjelentetésére.

Kapcsolódó cikkek:

-M. I.-
hirdetés