Helyi közélet

2015.12.12. 18:54

Karácsonyi meglepetések a rehabilitációs osztályon

Nyíregyháza - A „Kérlek Segíts Alapítvány” hagyományos karácsonyi rendezvényén egymást érték a kellemes meglepetések szombaton, a rehabilitációs osztályon.

Nyíregyháza - A „Kérlek Segíts Alapítvány” hagyományos karácsonyi rendezvényén egymást érték a kellemes meglepetések szombaton, a rehabilitációs osztályon.

A vendégek között foglaltak helyet a Magdaléneum fellépői, ám az első tapsot a nyíregyházi színház Príma-díjas művésznője Pregitzer Fruzsina kapta. Az alapítvány elnöke dr. Pethő Ágnes üdvözölte a kicsiket és szüleiket, majd átadta a mikrofont az ökumenikus kórusnak, akik Sinka Krisztina vezénylete mellett énekeltek kórusdalokat, utolsó számként a karnagy énekelt zenekari kísérettel.

A teljesség igénye nélkül verssel, tánccal, mediball bemutatóval kedveskedtek a fellépők a nézőknek, majd az ablakokhoz sietett mindenki, mert a „Szív a sisak alatt” közösség motoros Mikulásai érkeztek gazdag ajándékokkal, például egy tv-vel. Az alapítvány elnöke dr. Pethő Ágnes még egy meglepetés ajándékot kapott, miután kiosztották a gyermekrajzok legjobbjainak jutalmát. Három testvér egy nagy rajzot adott át, és Pethő Ágnes elmondta, ennek az lesz a sorsa, hogy az új helyre költöző rehabilitációs osztály egyik dekorációjaként láthatják az ott dolgozók és gyógyulók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában