Sport

2016.09.11. 14:20

Tornagyőzelemmel mutatkozott be a Fatum

Nyíregyháza - Horváth András együttese két román ellenfelét legyőzve, egy vereséggel zárt az élen.

Nyíregyháza - Horváth András együttese két román ellenfelét legyőzve, egy vereséggel zárt az élen.

A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata felkészülési tornán szerepelt Romániában. A házigazda Lugos mellett további két, a szomszédos ország első osztályú bajnokságában érdekelt együttesével találkozott a nyáron jelentős mértékben átalakult, ezúttal bemutatkozó Fatum. A nyírségiek gyakorlatilag a buszról leszállva 3:1-re kikaptak a nyitómeccsen a Pitestitől, majd a folytatásban 3:1-re diadalmaskodtak a legutóbbi szezonban a negyedik helyen végzett Craiovával szemben.

A vasárnapi zárómérkőzésen a talán legerősebb rivális, a hazai pálya közeg előnyét élvező Lugos volt az ellenfél. Horváth András gárdája 3:1-re nyert, így tornagyőztesként fejezte be túrát.

A Temes megyei kisvárosban rendezett eseményen válogatott kötelezettség miatt igazoltan hiányzott Villám Lilla: a nyíregyháziak ugyancsak friss szerzeménye aktívan kivette részét a spanyolok elleni szombati sikerből.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!