szon-sportoldal

2013.03.26. 09:51

Kézilabda kifulladásig – Nyírbátorban

Szerdától – péntek kivételével – vasárnapig minden napra jut esemény a városi sportcsarnokban.

Szerdától – péntek kivételével – vasárnapig minden napra jut esemény a városi sportcsarnokban. Szerdától valóságos kézilabdadömping lesz Nyírbátorban. Aznap rendezik (kezdés. 13 óra) ugyanis a városi sportcsarnokban a leány megyei amatőr diákolimpia döntőjét, amelyen a mátészalkai Esze Tamás Gimnázium, a fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Gimnázium mellett a helyi Báthory István Gimnázium együttese lép parkettre.

Csütörtökön a megyei serdülő bajnokság soros fordulójában fiú- és leányfronton Nyírbátor–Kisvárda mérkőzéseket játszanak (kezdés: 15 óra és 16.30), majd 19 órától a megyei első osztályban szereplő bátori női csapat a Nyíregyházi Főiskolát fogadja.

A pénteki üresjáratot követően szombaton az Erima-bajnokság régió döntőjének ad otthont a nyírbátori katlan. Az U11-es fiú korosztály számára meghirdetett eseményen (kezdés: 10 óra) hat gárda küzd a továbbjutás érdekében, köztük a fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Általános Iskola és a hazai színeket képviselő Református Általános Iskola legénysége.

Végül, de nem utolsósorban vasárnap Nyírbátor–Bőcs NB II-es férfi bajnoki összecsapást tudnak le (kezdés: 16 óra). Előmeccsként a két egylet junior csapatai is megütköznek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!