Romantikus lánykérés Nyíregyházán – A tűzoltó a második emeletig ment

Romantikus lánykérés Nyíregyházán – A tűzoltó a második emeletig ment
© Fotó: katasztrófavédelem
Nyíregyháza – Péntek délelőtt Dajka Gábor tű. őrmester, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság beosztott tűzoltója a magasban kérte meg párja, Vitai Gabriella kezét a szabolcsi megyeszékhelyen.

Gábor, munkaeszközével, egy tűzoltófecskendővel érkezett menyasszonya munkahelyére Nyíregyházán, a Hősök terén lévő irodaházhoz, feljutását pedig egy különleges szer, a gépezetes tolólétra segítette a második emeleten lévő iroda ablakához. A nem mindennapi leánykérésre a tűzoltót közvetlen bajtársai is elkísérték. A virágcsokorral és gyűrűvel érkező tűzoltónak pedig igent mondott választott párja, Gabriella, aki már nagyon várta ezt a pillanatot.

szorcs

Kattintson a képre a galériáért!

Dajka őrmester hetek óta szervezte a leánykérést, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről pedig engedélyezték, hogy tűzoltójárművekkel érkezzen a helyszínre, mivel az esemény idején is szolgálatban volt. A leánykérésen jelen volt Varga Béla tű. ezredes, megyei igazgató és Gerebenics Károly tű. alezredes, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője is, akik az elsők között gratuláltak a jegyes párnak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés