„Rossz anya lennék?” – Könnyekben tört ki Szabó Zsófi

Akt.:
„Rossz anya lennék?” – Könnyekben tört ki Szabó Zsófi
© Fotó: instagram
Budapest, Nyíregyháza – Szabó Zsófi élete a kisfia, Mendel körül forog, aki decemberben látta meg a napvilágot. Ám nemrégiben vissza tért dolgozni, igaz, csak heti egyszer jár el otthonról, és sokszor magával viszi a kisfiát. Ám emiatt nagyon sok bántó kommentet kapott, amit nem volt egyszerű feldolgoznia, sőt, volt olyan is, hogy könnyekben tört ki miattuk.

– Amikor először mentem vissza heti egy alkalommal dolgozni, egy-egy tévéfelvételre, műsorvezetésre, kaptam hideget-meleget. Hogy rossz anya vagyok, miért hagyom otthon a gyereket, satöbbi. És volt olyan, hogy ezeket annyira a szívemre vettem, hogy elsírtam magam: én tényleg rossz anya lennék? Ma már tudom, hogy nem vagyok az. Szóval most a családé és a kisfiamé a főszerep – mondta Zsófi Feel Soul Goodnak.


Budapest, Nyíregyháza - Szabó Zsófi kisfia, Mendel gyönyörűen fejlődik. Édesanyja néhány hete visszatért dolgozni, ami persze nem egyszerű feladat a kisbaba mellett, de Mendel most megkönnyítette a dolgát: Zsófi vidáman számolt be róla, hogy kisfia már képes egyedül is elaludni. Ez az első este, ...
hirdetés