Rosszul sült el a szellemidézés Nyíregyházán – Éjszaka váratlan vendég kopogott be a kislányhoz az ablakon…

Akt.:
Rosszul sült el a szellemidézés Nyíregyházán – Éjszaka váratlan vendég kopogott be a kislányhoz az ablakon…
© Illusztráció
Nyíregyháza – Ez még gyerekkoromban történt velem: a testvéremék több alkalommal is szellemet idéztek, ezután sok furcsaság történt a lakásban: látni ugyan nem láttam, viszont érzékeltem szellemeket, akik különböző módon jelezték a jelenlétüket – írja olvasónk.

Volt például olyan, hogy egy egy nehezen zárható ajtó lassú kilincs lenyomással teljesen kinyílt előttem. De rajtam kívül senki sem volt a lakásban. Nagyon megijedtem és kirohantam. Olyan is volt, hogy a hamuzó, és az asztali óra ugrálva leesett az asztalról. Esténként pedig a zárt ajtó kilincse magától mozdult le és fel…

A legrosszabb esemény éjjel történt. Arra ébredtem, hogy valaki kopog az ablakon. Az ágy, amin aludtam közvetlenül az ablak alatt volt. Felébredtem, körbe néztem, a nevelő szüleimet láttam csak, akik ott aludtak mellettem egy másik ágyon. Majd az ablakon megpillantottam a nevelő anyám elhunyt édesanyját… Derékig fekete ruhát viselt, és fekete kendője volt, mint az idős asszonyoknak. Egyszer csak kinyújtotta kezét, és azt mondta: – Lányom! Gyere velem!

Azt feleltem neki, hogy én még nem mehetek. Még egyszer hívott magához, aztán eltűnt.

Félelmetes volt…
hirdetés