Rotary véradás Kisvárdán, ajándékozás Tiszabezdéden

Rotary véradás Kisvárdán, ajándékozás Tiszabezdéden
© Fotó: Rotary club
Kisvárda – Mozgalmasak a kisvárdai Rotary club tagjainak napjai, november végén kocsányos tölgyet ültettek a Vár–tó környékén, ahol a további munkájuk eredményeként Rotary–Sétány lesz. Az advent időszakában sem unatkoznak a klubtagok.

Kisvárda–Tiszabezdéd –A Rotary szellemiség nevében a segítségnyújtás – mondta érdeklődésünkre Lukácsné Csizmadia Gabriella, a club elnöke– az ünnep szebbé tételét tekintik az adventi időszak feladatának a klubtagok.

Adni sokféleképpen lehet, megtehetjük ezt a karácsonyi kavalkádon forralt bor, forró tea, vagy mézes ajándékozásával, mint ahogy tették ezt a klubtagjaink december 13–án a kisvárdai karácsonyi kavalkád nyitónapján. De adni lehet másképpen is. Immár 10. alkalommal szervezett véradást a kisvárdai Rotary club, hogy az ünnepek idejére is segítse biztosítani a betegek gyógyulásához szükséges vért. December 15–én, pénteken az esős idő ellenére is lelkes véradók csatlakoztak a magyar vöröskereszttel közös Rotary retró véradás kampányához, azzal a jelmondattal, hogy „Ajándékozzon vért, és tegye szebbé három rászoruló karácsonyát!”

Ajándékozás Tiszabezdéden

–Szombaton a Tiszabezdéd–iek „Mindenki Karácsonyán” a megajándékozott gyerekek mosolya varázsolt melegséget a zimankós időben és valamennyiünk szívébe. Szepes Mária szavai jellemeznek bennünket, „Egy ember soha nem magányos, ha érdekli egy másik ember sorsa. Segíteni mindig lehet, mindig lehet egy kicsivel többet adni.” – mondta végezetül Lukácsné Csizmadia Gabriella a kisvárdai Rotary club soros elnöke.

– Vince Péter –
hirdetés