Saját édesapját támadta meg és rabolta ki egy férfi Balkányban

Illusztráció
Illusztráció
Balkány – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. János 33 éves balkányi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. március 15-én 14 óra körül balkányi otthonában felébresztette édesapját, és pénzt kért tőle. Mivel a 75 éves férfi nem adott neki pénzt, bántalmazni kezdte. Ennek hatására a sértett átadott ezer forintot és némi aprópénzt, amit a fia kevesellt, ezért tovább bántalmazta édesapját.

Az idős férfi végül a pénztárcájában lévő maradék pénzt is átadta a részére. A gyanúsított távozása előtt még életveszélyesen megfenyegette az édesapját. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül elfogták, és előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés