Sajnos pont nélkül maradtunk…

Sajnos pont nélkül maradtunk…
Kiegyensúlyozott versenyzést mutattak az M6LOG Int. Baranya Kupán Juhász Csabiék, ez az eredményükön is meglátszott, de később jött a fekete leves.

A Prológon hozták a kötelezőt – húzogatták rendesen a kéziféket – autóztak a nézőknek rendesen. Időeredmények tekintetében a Nyárásvölgy – Hetvehely szakasz jött be nekik jobban. (itt folyamatosan gyorsultak). (a szerk)

Juhász Csaba – Juhász István
Renault Megane RS – Juhász-Média Kft.
INT. M6LOG Baranya Kupa – 2017.08.04-06.

Juhász Csaba: Egy jól szervezett, változatos versenyen vagyunk túl.
Jól sikerült a felkészülés, több kisebb tesztünk is volt a verseny előtt. Az egyetlen zavaró tényező a turbó volt, vissza kellett tennünk az autóra a használt feltöltőt, mert az újról kiderült, hogy gyári hibás. A futómű beállítás viszont jól sikerült, az autó jól vezethető volt végig a verseny alatt. Csak egy kis többlet teljesítmény hiányzott.

Így sem lehettünk csalódottak, mert végig a Mitropa Kupa 4. helyéért csatáztunk, és az utolsó gyorsasági előtt csak 2 tizedmásodperccel voltunk lemaradva. Sajnos az utolsó szakasz nem sikerült jól és végül 13 másodperccel lemaradtunk a 4. helyről. Az 5. helyezéssel a verseny előtt kiegyeztünk volna, ezért nem lehettünk csalódottak. A hidegzuhany sajnos a céldobogón érkezett. A nyári forróságban a Megane motorja nem indult be. A nagy melegben az üzemanyag szivattyú felmondta a szolgálatot. Így csak külső segítséggel sikerült eljutnunk a parc fermebe, amiért kizártak minket a versenyből.

Sajnos pont nélkül maradtunk az idei Baranya Kupán.

Következő állomás Nova Gorica lehet, Szlovéniában. Addig kipihenjük magunkat.

Köszönjük Partnereink segítségét!

– Hajósi Miklós –
hirdetés