Megkapták diplomájukat az agrárosok Debrecenben

Akt.:
Megkapták diplomájukat az agrárosok Debrecenben
Debrecen – Közel százhetven hallgató vehette kézhez diplomáját szombat délelőtt az Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának tanévzáró ünnepi tanácsülésén az Agrárcentrum aulájában.

A megjelenteket dr. Nagy János rektor köszöntötte. A kar dékánja, dr. Kátai János beszédében hangsúlyozta, hogy az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a diákok az eddiginél is jobb körülmények között élhetnek, tanulhatnak. Útravalóként megjegyezte: az agrárpálya nehéz, de izgalmas hivatás, amelyhez hit, szakmai elkötelezettség és tartás szükséges.

Diplomájuk átvételét megelőzően a mérnök végzettségűek a hagyományok szerint esküt tettek a haza alkotmányára (amely januártól immár az Alaptörvény) és a magyar mezőgazdaság felvirágoztatásának előmozdítására.

Az Agrárcentrum Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának részéről több kitüntetést is átanyújtottak. Így az intézményt érintő hiteles tájékoztatásért sajtódíjat adományoztak a Hajdú Online-t és a Hajdú-bihari Naplót is birtokló Inform Médiának. Az elismerést a cég ügyvezető igazgatója, Fodor István vehette át. HBN
hirdetés