Debrecen hírei

2013.04.22. 15:09

A magyar virtus legyőzte az amerikai tudást

Benépesült a debreceni Határ úti Tigers field, ahol az ifjú baseballosoké volt a főszerep a közelmúltban. A bajnoki pontvadászatban a Debrecen Tigerkids Junior fogadta a Diósd Dodgers csapatát.

Benépesült a debreceni Határ úti Tigers field, ahol az ifjú baseballosoké volt a főszerep a közelmúltban. A bajnoki pontvadászatban a Debrecen Tigerkids Junior fogadta a Diósd Dodgers csapatát. Érdekesség, a vendégcsapat teljes létszámban amerikai gyerekekből állt, ezért is dicsértetés, hogy szoros küzdelem és hosszabbítás után a debreceni fiatalok diadalmaskodtak az első meccsen. A győzelem kiharcolásában nagy szerepe volt a két dobónak, Garamvölgyi Tibornak és Hagymási Péternek, valamint a fogóként most debütáló Kajtár Leventének. Meg kell említeni még az élete első meccsén játszó Bodnár Fruzsinát, aki megilletődöttség nélkül állt helyt a fiúk között.

A második mérkőzésen a magyar virtus újra legyőzte az amerikai tudást, ezúttal simán, 22–2-re verték a hajdúságiak a Diósdot. A Debrecen Tigerkids legközelebb vasárnap, a Jászberény Bandits otthonában, szintén egy dupla meccsen lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!