Kisvárda hírei

2015.03.27. 16:42

Életét vesztette a villanyoszlopnak csapódott motoros Kisvárdán

Kisvárda - Kisvárdán, a Csillag utcán csapódott villanyoszlopnak egy motorkerékpáros péntek délután. A férfi a helyszínen életét vesztette.

Kisvárda - Kisvárdán, a Csillag utcán csapódott villanyoszlopnak egy motorkerékpáros péntek délután. A férfi a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges adatok szerint a motoros akkor vesztette el uralmát a jármű felett, amikor egy vele szemben közlekedő autó elékanyarodott. A rendőrség az érintett útszakasz teljes lezárása mellett kezdte meg a baleset helyszínelését, a forgalmat a környező utcákra terelik - adott tájékoztatást a rendőrség sajtószolgálata.

A helyszíni információ szerint a belváros felé haladó Suzuki motoros a Csillag utcai kereszteződésnél csapódott szerencsétlenül az oszlopnak. A balesetben részes kanyarodó haszonjármű vezetője megállt, a mentők nem segíthettek a motoroson, sérülései olyan súlyosnak bizonyultak.A felelősség megállapítása érdekében a rendőrség eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!