Sárdagasztás és rangadó a füzéri vár aljában

Sárdagasztás és rangadó a füzéri vár aljában
A tavasz a Hegyközbe igazán még nem érkezett meg. A hollóházi pályáról még mindig nem sikerült eltakarítani a havat, ezért a megye kettes gárda el is halasztotta a hét végi hazai meccsét.

A megye hármasoknak azonban nem volt pardon, indult a szezon. Füzéren ugyan szombaton délelőtt még kétséges volt, lesz-e meccse, ugyanis reggel még a pályán törték a jeget és dél körül is bokáig ért a kezdőkör tájékán a víz, de a bírók délután játékra alkalmasnak találták a terepet.

Az első félidőben a jobb focit a megye kettő felé kacsingató éllovas Mikóháza játszotta, amelynek eredményeként egy góllal vezettek is a pihenőre vonultukban. A második játékrészben a vendégek kiengedtek, a hazaiak pedig egyre inkább támadólag léptek fel, amelynek két kihagyott helyzet és egy kapufa után egy fejesgóllal meg is lett az eredménye.

Ekkor kapcsolt magasabb fordulatra a listavezető és egy szerencsés-, valamint egy szépségdíjas góllal eldöntötték a három pont sorsát. Azonban hogy még érdekesebb legyen a meccs, a 3-2-es végeredményt is egy mikóházi játékos állította be, amikor tíz méterről gyönyörűen fejelt saját kapujának bal felső sarkába. A találat után már középkezdésre sem maradt idő, így a Mikóháza tovább őrzi első helyét a táblázaton.

-bg-
hirdetés