Sátrakból loptak az alvók mellől – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Sátrakból loptak az alvók mellől
Sátrakból loptak az alvók mellől - © Illusztráció: Getty Images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 23 éves tarpai lakos ellen. A férfi 2015. július 19-én Tarpa belterületén egy családi ház előtt kiabált, szitkozódott, melyet a rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem hagyott abba. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 49 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2015. július 19-én Nyíregyházán egy 65 éves férfitól eltulajdonította a táskáját, a benne lévő orvosi receptekkel és a ruhájával együtt. Az egyenruhások az elkövetőt a térfigyelő kamera felvételei alapján rövid időn belül azonosították, a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Alex 19 éves és H. János 26 éves túristvándi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2015. július 19-én túristvándi lakósátrakból az alvó sértettek mellől fényképezőgépet és zseblámpát tulajdonítottak el. A rendőrök a két férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés