HAON Sziréna

2012.10.25. 07:28

Ismeretlen személyt gázolt halálra egy Debrecen felé tartó vonat Nyíregyházán

Nyíregyháza - Szerdán este egy Debrecen felé tartó személyvonat állt le Nyíregyházán, a Nyírszőlősi útnál. A szerelvény elgázolt egy férfit, aki ránézésre középkorúnak tűnt, de személyi azonosságára csak egy csekk utalt.

Nyíregyháza - Szerdán este egy Debrecen felé tartó személyvonat állt le Nyíregyházán, a Nyírszőlősi útnál. A szerelvény elgázolt egy férfit, aki ránézésre középkorúnak tűnt, de személyi azonosságára csak egy csekk utalt.A kivonuló mentők nem segíthettek rajta, élettel összeegyeztethetetlen sérülések kizárták a túlélés lehetőségét. A fékezés után a vonat túlfutott a közúton, a gázolás viszont az út másik oldalán történt.

A rendőrség a vasútbiztonsági egységgel közösen kezdett vizsgálatba. A sínpár Nyírszőlős felőli oldalán egy jó állapotú kerékpár volt, ami nagy valószínűséggel az elhunyt személyé lehetett. A rendőrség vizsgálja az esetet, egyelőre nem zárható ki az önkezűség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!