Segítők Napja

Segítők Napja
© Fotó: Vonáné Pásztor Éva
Máriapócs – 2017. november 18-án szombaton, a Vigyázzunk Egymásra Egyesület bensőséges ünnepségen mondott köszönetet tagjainak és segítőinek önzetlen munkájukért.

A civilszervezet rendkívül szerteágazó karitatív munkát folytat. Ruhát gyűjtenek, parlagfű-mentesítést végeznek, karácsony idején megörvendeztetik az idősek otthonában lakókat kántálással, saját készítésű mézeskaláccsal. Szerveztek „Ki mit tud?”-ot, író-olvasó találkozót. Adományokból újraélesztő-készüléket vásároltak, s összefogásuknak köszönhetően immár elkészült a 740. szívpárna a mellműtéten átesettek számára.

Ezen a délutánon az Emmánuel Zarándokközpontban gyűltek össze, ahol jelen volt Orosz István kegyhelyigazgató parókus atya, Imre Margit Ágota OSBM bazilita nővér, Papp Bertalan a város polgármestere, Képviselőtestületi tagok, akik közül van a segítő munkában résztvevő is.

Balázs Csabáné elnök lányával, Dr. Pazonyiné Balázs Zsuzsával Balázs Csabáné elnök lányával, Dr. Pazonyiné Balázs Zsuzsával ©

Többen megemlítették, hogy mindez nem valósulhatna meg az Egyesület mozgatórugója, az elnök Balázs Csabáné nélkül. Farkas Árpádné versével, a tagok virággal, Palóczy Lajosné díszpolgár ajándékkal köszönte meg a közel tízéves sokoldalú munkát. A tevékenységükről fotókiállítás is készült, a köszönő leveleket pedig két albumban helyezték el.

– Palóczy Timea –
hirdetés