Nincs időpontadás

2020.03.31. 16:19

Néhány szakrendelés most szünetel

Változások történtek az ibrányi járóbeteg-ellátásban.

Az ibrányi Dr. Béres József Egészségügyi Központban az emberi erőforrások minisztere a koronavírus-járvány miatt több intézkedést is bevezetett. Ennek értelmében a tervezett egészségügyi ellátást csak akkor végezhetik el, ha azt sürgős szükség (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) indokolja. Ezért az ibrányi intézmény vezetése visszavonásig több szakrendelést és ellátási formát is szüneteltet: ezek a reumatológia, ortopédia, bőrgyógyászat, pszichiátria, gasztroenterológia, gyermekgyógyászat, sebészet, fül-orr-gégészet, kúraszerű ellátás, gyógytorna és fizikoterápia.

Most nincs időpontadás

A többi szakrendelés és ellátás sürgős szükség esetén vehető igénybe. A megmaradt rendelések részben teljes, részben csökkentett óraszámban működnek.

A beutalási és az előjegyzési rend egyebekben változatlan. Az elmaradó rendelésekre előjegyzési időpontot a veszélyhelyzet feloldásáig nem áll módjukban adni. Kérik a betegeket, hogy tájékozódjanak, mielőtt a szakvizsgálatra indulnak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában