Senki másban, csakis magukban bízhatnak

Bíró Petra (a labdával) vállán is nagyobb lesz a teher
Bíró Petra (a labdával) vállán is nagyobb lesz a teher - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A máskor rendre legyőzött Kiss Lenke KS ellen hazai pályán is bravúr lenne a győzelem a Nyíregyházi Kosársulitól.

A Szolnok elleni múlt vasárnapi vereség (61–54) alkalmával is kiderült, hogy az amatőr női NB I Piros-csoportjának alsóházához tartozó csapatok ellen sem mehet már biztosra a Nyíregyházi Kosársuli. Ezúttal (vasárnap 18 órakor a Szent Imre-gimnázium) a máskor rendre legyőzött Kiss Lenke KS lesz a vendég, amely egyetlen hellyel és győzelemmel lemaradva tanyázik az 5/5-ös mutatóval az ötödik pozícióban álló nyíregyháziak mögött.
– Ahogy a legutóbbi meccs előtt is mondtam, jelenlegi helyzetünkben minden egyes győzelem bravúrnak számítana és nagyon kell majd neki örülnünk – mondta Farkasinszki Gyuláné edző, utalva arra, hogy az irányító Papp Klaudia kézműtétje miatt hetekre kidőlt a sorból. – Ugyanakkor azt is remélem, lassan tudatosul a lányokban, hogy ugyanúgy kell játszaniuk, mint a korosztályos meccsekben, hiszen nincs, aki szorult helyzetben kosárra dob, esetleg leszedi a lepattanót vagy felviszi a labdát. Senki másban, csak magukban bízhatnak a játékosok, a felelősségérzetnek is nagyobbnak kell lennie. Ha ez megtörténik, akkor szerezhetünk kellemes meglepetést, akár a vasárnapi meccsen is.
hirdetés