Senki nem rekedt be Kowáék buliján?

Senki nem rekedt be Kowáék buliján?
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Kowalskyék koncertjén egy gombostűt nem lehetett leejteni.

Hatalmasat szólt a Kowalsky meg a Vega „megakoncertje” szombat este a debreceni Főnix Csarnokban. Több ezer ember énekelte közösen a dalokat a zenekarral, melyek a régebbi klasszikusoktól a nemrég megjelent, már dupla platinaalbummá lett, Fény és árnyék című albumról is szóltak. A színpadon a LED-falak és kivetítők tették még látványosabbá a koncertet.

A zenekar a debreceni fellépéssel hagyományt szeretne teremteni, vagyis páros évben a Papp László Budapest Sportarénát célozzák meg, míg a páratlan években valamelyik nagyváros kiemelt helyszínén tervezik nyitni az évet.

Fotó: Molnár Péter

Nincs megállás

A koncert estéjén a Kowalsky meg a Vega előtt a közönséget a Wyrfarkas, illetve a Roy és Ádám Trió melegítette be.

Másnap Kowáék a zenekar hivatalos Facebook-oldalán köszönetüket fejezték ki a rajongóknak: „Hálásan köszönjük nektek ezt a csodaszép évnyitást a Főnix Csarnokban! Nem is a telt ház volt a legnagyobb csoda, hanem ahogyan énekeltetek velünk végig! Jut eszembe… senki nem rekedt be?” S mint kiderült, a fellépés után sem lesz pihenés a srácoknak.

– Immáron módosított dallistával járjuk majd az országot (sőt, mondhatni, a világot!), és reméljük, minél több helyen találkozunk majd. A tél hátralévő részét és a tavasz elejét az európai turnéval folytatjuk, ami egyedülálló a Kowalsky meg a Vega történetében. Első alkalommal fogunk fellépni Bécsben, Zürichben, Münchenben, és Londonba is visszatérünk. Ezt követik a „klubturnénk” Magyarországon, és természetesen nyáron a fesztiválidőszak is ott lesz – olvasható a zenekar honlapján.

ND
hirdetés