“Senki sem állhat közénk” – Másfél évre eltiltották egymástól a vérfertőző anya-fia párost

Akt.:
“Senki sem állhat közénk” – Másfél évre eltiltották egymástól a vérfertőző anya-fia párost
USA – Mint arról korábban beszámoltunk, bíróság elé kellett állnia a 36 éves Monica Mares-nek, és fiának, a 19 éves Caleb Peterson-nak, mert szexuális viszonyt folytatnak egymással.

Az anya 16 éves korában szülte meg fiát, akiről aztán lemondott. Csak 18 év után találkozott vele újra, de nem anyai, hanem teljesen más típusú érzelmek kerekedtek felül benne. Pár hét alatt szerelembe estek, és az első csókváltást követően le is feküdtek egymással.

A szomszédok jelentették fel őket, 2016 februárjában pedig letartóztatták őket. Ügyük most ért véget: vádalkut kötött a pár. Beismerték a vérfertőzést, hogy elkerüljék a tárgyalásokat, az ítélet pedig három év felfüggesztett lett, megspékelve azzal, hogy másfél évig távol kell maradniuk egymástól.

Ám a kilenc gyermekes anya, aki hajlandó lenne lemondani többi csemetéjéről a szerető fiú kedvéért azt nyilatkozta: – Ő az életem értelme és nem akarom elveszíteni. A gyermekeim szeretik, a családom szereti. Senki sem állhat közénk – sem bíróság, sem börtön, semmi.

Forrás: borsonline.hu


Azért küzd az anya és a fiú, hogy továbbra is szexuális kapcsolatot létesíthessenek

USA, New Mexico – A 36 éves Monica Mares-nek, és fiának, a 19 éves Caleb Peterson-nak hamarosan bíróság elé kell állnia Amerikában vérfertőzés miatt: ha bűnösnek találják őket, 18 hónapra börtönbe kerülhetnek.
hirdetés