Sényő-Carnifex – Nem foglalkoznak már a bravúrgyőzelemmel

Sényő-Carnifex – Nem foglalkoznak már a bravúrgyőzelemmel
© Illusztráció: KM
Sényő – A Sényő-Carnifex FC az NB III. előző fordulójában hosszú nyeretlenségi sorozatot zárt le, ezen a hétvégén pedig jó eséllyel növelheti tovább győzelmei számát, igaz, a DVTK fiataljai jobbak annál, mint amire a sereghajtó pozíciójukból következtethetnénk. A diósgyőriek jól játszottak Putnokon, megverték a Tiszaújvárost, és a Nyírbátor ellen is volt esélyük.


– Az előző fordulóban elértünk egy szép eredményt, de elkezdődött az új hét, és ezzel már nem foglalkozunk, újabb kihívás előtt állunk, ami talán még nehezebb is, mert a DVTK az „életéért küzd” – vezette fel az összecsapást Imrő László, a Sényő edzője. – A héten ismét változtattunk kicsit a munkán, viszont ha tudjuk folytatni az előző heti játékunkat és hasonlóan állunk a mérkőzéshez, akkor reményeim szerint ebből a meccsből sem jövünk ki rosszul.

– Az előző két vereségünkhöz képest nagyon pici dolgokban javult a Szolnok elleni játékunk, erre ráéreztek a fiúk, hogy mi az a pici dolog – folytatta a tréner. – Ha ezt megint bele tudjuk tenni, akkor jó mérkőzést játszhatunk az egyébként mindenkire veszélyes hazai csapattal.

Edzőmeccsen gyakoroltak

A Sényő hétközi, Szpari elleni edzőmeccsel készült a hétvégére, és nyert 1–0-ra.

– Örültünk a felkérésnek, régóta akartunk velük mérkőzni, de eddig nem sikerült összehozni. A saját játékunkat szerettük volna játszani, volt egy elképzelésünk, azt akartuk gyakorolni, amit hétvégén is szeretnénk játszani, és nagyjából meg is valósítottuk – zárta szavait Imrő László.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 21. forduló

Keleti csoport, 21. forduló: Vasárnap, 15.30: DVTK II.–Sényő-Carnifex FC, Diósgyőr, v.: Fekete (Farkas, Dobos). ESMTK–Nyírbátori FC, Budapest, v.: Szalai (Varga, Tinnyei).

További mérkőzések: Tállya–Putnok, Jászberény–Eger, DEAC–Füzesgyarmat, Szolnok–Gyöngyös, Cigánd–Tiszaújváros, Sajóbábony–Salgótarján

MK
hirdetés