Sényő – Minden pont sokat számít a végén

Ács Ádámék haladnak a céljuk felé
Ács Ádámék haladnak a céljuk felé - © Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – Sényőn nem élik meg kudarcként a váratlannak mondható pontvesztést.

Az ember hajlamos legyinteni egy olyan mérkőzésre, amelyen a listavezető a sereghajtóval találkozik, mondván, túl sok izgalomra nem lehet számítani.

Az NB III. 11. fordulójában épp az első helyen álló Sényő-Carnifex látogatott az öt ponttal utolsó pozícióban szerénykedő Salgótarjánhoz, ám Imrő László, a vendégek edzője jelezte, a szurkolók ne kövessék el az imént leírtakat, a csapat sem teszi, ugyanis a nagy pontkülönbség ellenére sem lehet egyértelmű esélyest kijelölni. Ezek után valóban nem született papírforma-eredmény, 1–1-re végeztek a felek.

– Számítottunk rá, hogy nehéz mérkőzés lesz, azt kaptuk vissza a pályán, amire készültünk – értékelte a találkozót Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros másik tagja. – Sajnos nem játszottunk jól, több gyenge teljesítmény is akadt nálunk.

Nem lehet biztosra menni

Pedig a mérkőzés nem kezdődött rosszul, Klepács Krisztián révén már a tizennegyedik percben vezetéshez jutott a Sényő, ám a tarjániak húsz perccel a vége előtt egalizáltak.

– Sokadik alkalommal bizonyosodott be, hogy ebben a bajnokságban senki ellen nem lehet biztosra menni – folytatta az edző. – Minden pontnak óriási jelentősége lesz a végelszámolásnál, szerezzük azt idegenben vagy otthon.

Bőven a célon belül

– Nem történt tragédia, nem kaptunk ki, és ezen a meccsen is szereztünk gólt. A célunk változatlan, még mindig bőven azon belül vagyunk, hogy elérjük azt – zárta szavait Fiumei Viktor.

A Sényő három hét után csúszott le az első helyről, jelenleg egy ponttal követi az immáron élen álló Szolnokot. Barcsay Márkék eddig az összes meccsükön szereztek gólt, veretlenségi sorozatuk hatmeccsesre nyúlt. Az újonc a következő fordulóban a Putnokot látja vendégül.

MK
hirdetés