Sényő – Nem látszott az emberhátrány

Sényő – Nem látszott az emberhátrány
© Illusztráció: KM-archív
Sényő – A Sényő tíz emberrel is jól játszott, majd a hajrában fordult a kocka.

A Sényő-Carnifex ugyan nem nyert az első tavaszi fordulóban, a Füzesgyarmaton szerzett egy pont mégis bizakodásra adott okot, pláne úgy, hogy a Nyírbátortól nagyon simán kikapó Eger érkezett a hétvégén. Kapacina Kevinék jól is kezdtek, de nem tudták növelni a korán megszerzett előnyüket, mert már az első félidőben emberhátrányba kerültek.

Felesleges szabálytalanság

– Elég jól kezdtük a mérkőzést, már a tizenötödik percben gólt szereztünk egy szögletből – értékelt Fiumei Viktor, a csapat edzője. – A viszonylag simának ígérkező mérkőzést magunknak tettük nehézzé a kiállítást érő, teljesen felesleges szabálytalansággal. Ez nagyban befolyásolta a végkimenetelt, bár abszolút nem látszott, hogy eggyel kevesebben vagyunk, csak annyiban mutatkozott meg, hogy nehezen tudtunk eljutni az ellenfél kapujáig.

Hadházi Dávid kiállítása azért is bosszantó, mert egyre jobb formában futballozott, de ebben a szezonban már volt egy négymeccses eltiltása, így nagy valószínűséggel most sem ússza meg egy mérkőzéssel.

Beakadt távoli lövések

– A véghajrában két távoli lövéssel kikaptunk – emlékezett vissza az edző a nyolcvankettedik és a kilencvennegyedik percben esett egri találatokra. – Mint mondtam, hátul nem érződött az emberhátrány, ezért nem is váltottunk, nem kezdtünk el védőket behozni, benne volt hogy, így is nyerünk. Sajnálom a fiúkat, mert küzdöttek és futottak becsülettel. A végén legalább egy–egy maradt volna, nagyon bosszantó ez a vereség.

A sényőiek vasárnap a Nyírbátorban diadalmaskodó DEAC-hoz látogatnak. A debreceniek igen kiegyensúlyozatlanul teljesítenek, így a legutóbbi eredményektől függetlenül az is elképzelhető, hogy idegenben javít az újonc együttes.

MK



Sporthírek






hirdetés