Sényőn elrontották a gyarmatiak hangulatát

Sényő-Carnifex FC vs. Füzesgyarmati SK
Sényő-Carnifex FC vs. Füzesgyarmati SK - © Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – Az NB III. második fordulójában a Sényő és a Nyírbátor is saját közönsége előtt lépett pályára – előbbi a Füzesgyarmatot, utóbbi az Egert fogadta.

A sényői együttes számára remekül indult a szezon, hiszen 3–1-re győzött Gyöngyösön, a folytatás a felújított, gyönyörű lelátókkal gazdagodott hazai pályán következett.

Odalett a három pont

Az újonc gyorsan megszerezte a vezetést, viszont ez inkább a vendégeket hozta fel, akik az első félidőben átvették a játék irányítását, és nyomás alá helyezték a hazai együttest.

A Sényő a mérkőzés végéig kontrákra rendezkedett be, el is dönthette volna a meccset, de a vége előtt pár perccel gólt kapott, így a három pont odalett. A mérkőzés képe alapján reális döntetlen született.

KM, MK

Sényő-Carnifex FC–Füzesgyarmati SK 1–1 (1–0)

Sényő, 400 néző, v.: Kátai (Rideg, Skover).

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi (Ács Á., 70.), Fekete T., Kristófi (Marics, 64.), Lakatos L., Phrakonkham, Fabu, Kapacina K., Barcsay (Márton Á., 80.). Vezetőedző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Füzesgyarmat: Florin – Sorin, Achim Á., Balogh A. (Lukács Zs., 57.), Székely D., Villand, Kinczel (Pölöskei P., 57.), Prasler, Vincze Á. (Kis Sz., 75.), Pataki L., Vincze D. ­Vezetőedző: Oláh Ferenc.

Gól: Barcsay (2.), ill. Székely D. (83.) (Tudósított: Pehely Zoltán)

Imrő László: – Nagyon jó csapattal játszottunk, a kapusunknak viszont csak egyszer kellett védenie, egy szabadrúgást. Bár labdabirtoklásban bőven fölénk nőttek, a végére kicsit elfogytunk sajnos. A meccs előtt elfogadtuk volna a döntetlent, így van egy kis hiányérzetünk, gratulálunk a Füzesgyarmatnak, további sok sikert kívánunk nekik! Ezen a pályán megőriztük a veretlenségünket, ami már több, mint egy éve tart. Még ha ez a pálya nem is felelt meg az ellenfelünknek a mai napon, bár több nagyobb múltú csapatnak is megfelelt ez a játéktér.

Boros Tibor (technikai vezető): – Az első perc eseményei felülmúlták az előzetes elképzeléseinket, a hazai csapat sem azt a játékot játszotta ezek után, amire készültünk, így részünkről kísérletezésbe ment át a mérkőzés, mert a méretében sem megfelelő pályán nagyon nehezen, szinte egyáltalán nem tudtuk a széleket bontani, vagy nyitni. Az egy pontra rászolgáltunk.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés