MSZP

2019.10.10. 14:36

Veres János: Érdemes volt szót emelni és kiállni

– Az elmúlt öt évben Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közgyűlésében hárman képviseltük a szocialista pártot, s igyekeztünk sok-sok előremutató javaslatot tenni – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Veres János.

Az MSZP megyei elnöke kifejtette, hogy minden évben volt olyan téma, amiért érdemes volt szót emelniük és kiállniuk: ilyen volt többek között az uniós pénzek igazságosabb, arányosabb és jogszerűbb felhasználása, az infrastrukturális fejlesztések, a vasúthálózat korszerűsítése és a jobb öntözővíz-ellátás programja, vagy a mezőgazdasági felvásárlási árak, a termelői kiszolgáltatottság problémája.

– Szintén fontos számunkra a határokon átnyúló gazdasági, kulturális és politikai kapcsolatok fejlesztése, ami a határok könnyebb átjárhatóságát is segíthetné. Mindezekben határozott álláspontot képviselünk, s azt ígérjük a választópolgároknak, hogy ha ránk szavaznak, azon fogunk dolgozni, hogy megoldást találjunk az itt élőket leginkább érintő és foglalkoztató kérdésekre – tette hozzá dr. Veres János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában