Sérült befutóemberrel is a második helyen

Az ifjúságiak ezüstváltója​
Az ifjúságiak ezüstváltója​
Nyíregyháza – A három döntős nyíregyházi váltó közül egy lett érmes az országos atlétikai váltóbajnokságon.

Ezüstérmes lett a Nyíregyházi Sportcentrum ifjúsági korcsoportos fiú 4×100 méteres stafétája a Budapesten rendezett országos váltóbajnokságon. Úgy is, hogy Téglási Ákos sérülten futott, s így a nyíregyháziak szintén éremre esélyes 4×400 méteres csapata már nem állhatott rajthoz. A sprintváltó két tizeddel zárt a bajnok Vasas mögött.

A sportcentrumosok további két döntős helyezést szereztek, a junior férfiak 4×1500 méteres kvartettje a hatodik, a serdülő lányok sprintváltója a nyolcadik helyen végzett. Az újonc korcsoportban az indulók között volt a lányok 4×100 méteres stafétája, amely Vass Anett, Buzga Beatrix, Morauszki Ramóna, Bánhegyi-Zsidó Emma összetételben előfutamában 57.44 másodperces idejével ugyan a második helyen végzett, de ez nem volt elég ahhoz, hogy bekerüljön a nyolcas fináléba.

Váltófutó országos bajnokság

Junior férfiak

4×1500 m: 6. Nyíregyházi Sportcentrum (Bajzáth Péter, Csiszár Péter, Kiss Máté András, Holecskó Máté) 19:09.32.

Ifjúsági fiúk

4×100 m: 2. Nyíregyházi Sportcentrum (Szaffián Zsombor, Béni Gergő Roland, Sipos Balázs, Téglási Ákos) 43.54 (előfutamban: 44.61).

Serdülő lányok

4×100 m: 8. Nyíregyházi Sportcentrum (Ganga Eszter, Magyar Nóra, Bátyi Zamira, Szilágyi Zsófia) 56.59 (előfutamban: 56.96).További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés