360 fokos videó: Sikeres találkozások a Kelet Állásbörzén

Akt.:
Több cég is talált alkalmasnak vélt jelöltet a nyitott pozícióira
Több cég is talált alkalmasnak vélt jelöltet a nyitott pozícióira - © Fotó: Sipeki Péter
Nyíregyháza – Nagy volt az érdeklődés a régió legjelentősebb állásbörze-rendezvényén csütörtökön.

Közel hatvan kiállító, több száz konkrét állásajánlattal várta a látogatókat lapunk nagyszabású állásmustráján. A foglalkoztatás és a munkaerőpiac jelenlegi helyzetét elősegítő rendezvény remek lehetőséget biztosított arra, hogy a munkáltatók és az álláskeresők közvetlenül találkozzanak.

Nézz körbe 360 fokban! A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Kereslet, kínálat

A börzére sok munkakereső felkészülten, önéletrajzzal a kezében érkezett, így volt, aki már konkrét interjúidőpontot is kapott.

Reménykeltő a résztvevők magas száma, hiszen ez azt jelenti, hogy sokan aktívan tesznek azért, hogy megfelelő munkát találjanak. A kiállítók képviselői készséggel meséltek a cégükről, a munkakörnyezetről, elvárásokról, fejlődési lehetőségekről. A személyes találkozás és beszélgetés alkalmával a potenciális munkavállalót egy hétköznapi, sokkal feszélyezetlenebb helyzetben ismerhették meg. Így nagy hangsúlyt fektethettek azokra a kompetenciákra, melyek egy önéletrajzból nem biztos, hogy kiderülnek.

LN

Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!
hirdetés