Sikerrel zárták a média-kurzust

Sikerrel zárták a média-kurzust
Pénteken vizsgával zárult az a két féléves kurzus, amelyet a Nyíregyházi Főiskola Képzési és Továbbképzési Intézete és az Inform Média Kft. közösen szervezett.

A hallgatók a két szemeszter alatt elsajátíthatták azokat a legfontosabb tudnivalókat, amelyek elengedhetetlenek a modernkori tollforgatáshoz és mikrofonozáshoz.

Az elméleti oktatás mellett nagy hangsúlyt fektettek a gyakorlati képzésre, amelynek a Kelet-Magyarország szerkesztősége, valamint a Campus Rádió stúdiója is otthont adott. A tucatnyi, sikerrel vizsgázó közül tizen Újságíró I. E felsőfokú, míg ketten Újságíró II. C középfoku, OKJ-és szakképesítét igazoló bizonyítványt kaptak.

A végzett hallgatókat dr. Jeney István, a képzési és továbbképzési intézet vezetője, valamint Némethné Fórizs Erzsébet kiadóvezetőnk is köszöntötte. 

Névsor

A végzett hallgatók: Buzdor Gabriella, Gyulai Krisztina, Bertókné Máthé Zita, Dombrádi Donát, Gazdag Istvánné, Kocsis Éva, Kovácsné Repelik Anikó, Nagy Roland, Pásztor Gyula Csabáné, Tóth Zsolt, Viraszkó Szilvia, dr. Veress László.
hirdetés