Sikersorozat után megfizették a tanulópénzt

Sikersorozat után megfizették a tanulópénzt
Sikersorozat után megfizették a tanulópénzt
Szatmárcseke – Ideálisan rajtolt a Szatmárcseke a megyei első osztályban: a Fehérgyarmatot győzték le, egy község életében mindig nagy fegyvertény a közeli város csapata elleni siker.

Aztán egycsapásra véget ért az örömünnep, tizennégy fordulót éltek át nyeretlenül. Az alacsonyabb kategóriában évek óta ragyogóan teljesítő együttesnél nem szoktak hozzá a kudarcsorozathoz, amit nagyon nehezen viseltek ősszel.

Fájdalmas volt ez a szezon, hiszen a Gyarmat elleni meccs után mindössze kétszer ikszeltünk. Én is nehezen tűrtem a sok vereséget és a kis létszámot, a hajrában lemondtam, de végül kitartottam a szezon zárásáig – mondta Deák Zoltán, aki két és fél éve került Tarpáról Szatmárcsekére.

A megyei másodosztályban bajnok csapatunk együtt maradt, nem erősítettünk, és mint kiderült, ebben a kategóriában ez már kevésnek bizonyult. Ezért nyilatkoztam korábban, hogy csirkeszárnyból nem lehet halászlevet készíteni.

A helyi kötődésű Péter Mihály lett az új edző, aki természetesen arra törekszik, hogy meghosszabbodjon a megyei első osztályú tagságuk.     

Nem álltunk le, a szezon vége óta hetente egyszer edzünk, és több kispályás tornán veszünk részt. Eddig Dudics Róbert érkezett Nagyecsedről, de úgy tudom, hogy további erősítések várhatók – jegyezte meg Deák Zoltán ex-játékosedző, aki tavasszal csapatkapitányként tehet sokat a csapat feltámadásáért.

15. Szatmárcseke         15     1       2       12     15–40         5

Otthon: 7     1        –       6        9–19  3

Idegenben:   8        –       2        6        6–21  2

Az 1. félidők alapján:      15      4        5        6        6–16  17

A 2. félidők alapján:        15      2        4        9        9–24  10

Házi góllövőlista: Ács A. 7, Ács G. 3, Somogyi 2, Bozsányi L., Szabó F., Szabó L.

– Ladányi Tóth Lajos –
hirdetés