Sikert aratott az ingatlanbörze

Sikert aratott az ingatlanbörze
Sikert aratott az ingatlanbörze
Nagy sikerrel zárta kapuit szeptember végén a Nyíregyházi Főiskolán rendezett, két napos ingatlanbörze.  video video

Az első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal életre hívott kezdeményezés beváltotta a hozzá fűzött reményeket, jövőre talán túl is szárnyalja azokat.

Ajánlatok tengerében

Egyedülálló kezdeményezést indított el nemrégiben megyénk vezető kommunikációs cége, az Inform Média Kft. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nagyvárosi ingatlanbörzék, hiszen az ilyen rendezvények kiváló alkalmat teremtenek az ingatlanpiac szereplőinek arra, hogy közvetlenül találkozzanak egymással.

Nem volt ez másképp a Szabolcslak Ingatlanbözén sem, amelynek a tanárképző főiskola Bessenyei Aulája adott otthont. A naprakész információkkal és kiváló kompetenciákkal rendelkező kiállítók jobbnál jobb ajánlatokkal várták az új vagy használt lakások, építési telkek, irodahelyiségek vagy albérletek iránt érdeklődőket. Fiatalok és idősek egyaránt tájékozódhattak arról, milyen (hitel)lehetőségek, akciós ajánlatok várják őket egy-egy kiállító cég standjánál.

Üzletek köttettek

– A kiállítók és a látogatók is elégedetten távoztak a Bessenyei Aulából, szép és eredményes jövőt jósoltak a Szabolcslak Ingatlanbörzének, mely segített reális képet kapni a kereslet és kínálat viszonyáról, valamint lehetőséget teremtett arra, hogy a kivitelezők, forgalmazók, pénzintézetek és a szolgáltatásokat igénybe vevők, vásárlók személyesen találkozzanak egymással. A látogatottság egyértelműen igazolta a börze szükségességét. Számos sikeres üzletkötés jött létre, jövőre valószínűleg tovább gyarapszik majd a kiállítók száma – summázta Liskány Erika főszervező.

– Palicz István –
hirdetés