Simicskó István szerint a bátorság ideje jött el

A pulpitusnál a honvédelmi miniszter
A pulpitusnál a honvédelmi miniszter - © Fotó: Sipeki Péter
Nyíregyháza – A barbarizmus és a bizantinizmus újabb időszakában csak akkor vagyunk igazán erősek, ha összefogunk – Márai Sándor szavait is kölcsönvéve többek között ezzel a vezérgondolattal biztatta hallgatóságát az elért eredményeink és Magyarország megvédésére csütörtökön a Nyíregyházi Egyetemen dr. Simicskó István honvédelmi miniszter.


A megyéhez ezer szállal kötődő tárcavezető a szabadság ügye mellé felsorakozott történelmi hőseinket állította példaképül, de előadásában megnevezte azokat az európai parlamenti és hazai ellenzéki képviselőket is, akik tagadják a Soros-terv létezését, s bevándorláspártiak.
– A tőke számára minden problémát jelent, ami nemzet­állami, s vannak nagytőkések – ilyen Soros György – akik kontinensek fölött átlépve megpróbálnak agresszív módon befolyást gyakorolni a szuverén nemzetekre. Ne feledjük, hogy aki ártani akar, mindig kész tervvel érkezik – hangsúlyozta a miniszter, s utalva a hazai védekezés helyességére Donald Trump amerikai elnököt idézte, aki szerint „a jó szomszédot a jó kerítés teszi”.

Dr. Simicskó István számtalan meggyőző érvet felsorakoztatva végül azzal zárta, hogy ne erővel, hanem szívvel küzdjünk a szabadságunkért.

KM-MJ
hirdetés