Sok meglepetés mellett kedvenc, Nyíregyházán készült tortáját kapta születésnapjára Szabó Zsófi

Akt.:
Szabó Zsófi
Szabó Zsófi - © Fotó: Facebook
Budapest, Nyíregyháza – Szombaton ünnepelte 30. születésnapját Szabó Zsófi, akit családja és barátai leptek meg.

Hatalmas meglepetés érte a műsorvezetőt hiszen nem számított semmilyen bulira. Amíg édesanyja az előkészületekkel foglalkozott, férje, Zsolt lefoglalta Zsófit. A nagy nap alkalmából harminc szál rózsával várta a munkahelye előtt és még az időt is próbálta húzni, elmentek ebédelni és vásárolni is. Mikor Zsófi belépett otthonuk ajtaján alig akart hinni a szemének, családja és barátai köszöntötték a jeles nap alkalmából.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma is próbáltunk a holnapi @rtlszenzaciosnegyes adására, utána pedig a férjem meglepett 30 szál rózsával 😍🌹 @kiskiszsolt IMÁDLAK!!!!! ❤️❤️❤️❤️ #mybirthday

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Tizenhatan voltunk, és minden tökéletesen sikerült, anyukám szuperül megszervezett mindent. Azt mondta, megérdemlem, hogy egy kicsit feltöltődjek és a barátaimmal legyek. Bár a partinak hamar vége lett, hiszen Mendelt este fél nyolckor már fürdettük, utána azonnal hívtam anyut, hogy megköszönjek mindent”

– mesélte Szabó Zsófi a Blikknek.

És ha ez az öröm még nem lett volna elég, barátnője egyenesen Nyíregyházáról vitte el Budapestre Zsófi kedvenc gesztenyés tortáját.

Forrás: Blikk


Budapest, Nyíregyháza - Szabó Zsófi félelmetesen őszinte vallomással állt elő az anyaságával kapcsolatban. Persze senkinek sem újdonság, hogy anyának lenni nem csupán móka és kacagás, olykor bizony rengeteg erő és kitartás kell ahhoz, amikor éjszakákon keresztül a síró babát kell csitítgatni. Zsó...
hirdetés