Sok múlik a ruhán

Akt.:
Több száz menyasszonyi és menyecskeruha közül válogathat a leendő ara
Több száz menyasszonyi és menyecskeruha közül válogathat a leendő ara
Nyíregyháza – A kiállításon az érdeklődők megismerkedhetnek a Loretta Menyasszonyi Ruhaszalonnal is.


Mindenki életében az egyik legmeghatározóbb és legemlékezetesebb pillanat a boldogító igen kimondása. Az előkészületeket alapos tervezés, és hosszú hónapokon keresztül tartó szervezés előzi meg. A megfelelő helyszín kiválasztása mellett az esküvők másik sarkalatos pontja az ifjú pár öltözete. Az életüket összekötni készülő fiataloknak ebben is segít az Álompár esküvői kiállítás, amelyet az idén február 2-án és 3-án rendez meg a Kelet-Magyarország szerkesztősége és az Inform Média Lapkiadó Kft. Nyíregyházán a Continental Arénában. Az érdeklődők a rendezvényen találkozhatnak a Loretta Menyasszonyi Ruhaszalonnal is.

Évek óta kijárnak

– Gyakorlatilag a kezdetektől, tehát már több mint 20 éve jelen vagyunk a városban megrendezett esküvői kiállításon. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt mondhatom, hogy a hétvégi kiállításon egyértelműen a szombati nap az erősebb, ekkor sokkal több ifjú pár fordul meg a standoknál – mondta el Csonka Judit, a Loretta Menyasszonyi Ruhaszalon tulajdonosa.

– A belváros legnagyobb ruhaszalonjaként számunkra presztízskérdés megjelenni ezen a kiállításon. Tö­rekszünk arra, hogy a fiatalok igényeit minél jobban ­kielégítsük, ezért mindig a legutolsó divat szerinti ­öltözékek érhetők el nálunk.

KM


Közülük kerül ki a Kelet 2019-es álompárja. Az Álompár esküvői kiállításon február 3-án 14.00 órától kiderül, ki lesz a befutó. Gyertek szurkolni és egy fantasztikus hangulatú vetélkedőn szórakozni! A döntőbe jutott öt páros: Dalanics Anita és Krausz Márk Nyárádi Renáta és Var...
hirdetés