Sok tűz, baleset és kidőlő fák – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Sok tűz, baleset és kidőlő fák – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Tiszaeszláron negyven, Ibrányban öt, Kisvárdánál három, Nagyhalászban tizenöt hektáron, Nyírteleknél ötven, a 4-es számú főút mellett Kisvárdánál ötszáz, Ajaknál ezer, Demecsernél hatszáz négyzetméteren égett a száraz fű, avar és nádas szerdán. A beavatkozó tűzoltók több vízsugárral, puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

A korom izzott egy családi ház kéményében Apagyon az Ady Endre utcában. A tűzesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámok segítségével az izzó részéket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Nyíregyházán és Nyírtelken a közúti forgalmat veszélyeztető fa eltávolításában kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét. A beavatkozók gépezetes tolólétrával és motoros láncfűrésszel a veszélyt elhárították. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött Nyíregyházán a Cifrafasor utca és a Fényes utcák kereszteződésben szerda délután. A járművekben három ember utazott, közülük egy ember súlyos, ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a közúti akadályt megszüntették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Nyíregyháza - Két gépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a Fényes utca és a Cifrafasor kereszteződésében - tudatta a katasztrófavédelem. Az ütközés következtében egy ember az egyik kocsiba szorult, őt a mentők a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték. A járművekben összesen hárman ...
hirdetés