Sokan érdeklődnek a komolyzene iránt Ózdon

A koncerten
A koncerten - © Fotó: ÓH
Ózd – Tizenegyedik alkalommal tartott óévbúcsúztató orgonakoncertet Dóbisz Áron Ózdon, a Bolyoki Római Katolikus Templomban.

A hagyományokhoz hűen a művész összeállításában ismert zeneszerzők művei csendültek fel, majd a koncert végén egy meglepetésdarabbal is szolgált az érdeklődőknek.

Mindig szívesen

A Bolyoki Római Katolikus Templomban már hagyománynak számít az év végi hálaadó koncert. Dóbisz Áron, a helyi származású fiatalember már 11. alkalommal örvendeztette meg orgonajátékával az ózdiakat. A változatos darabok között részletes tájékoztatást kaphatott a hallgatóság a zeneszerzők munkásságával kapcsolatban. Dóbisz Áron, amikor nem dolgozik, akkor koncertezik. Ahogy elmondta, szülővárosába mindig szívesen tér vissza, és boldogsággal tölti el, hogy egyre többen érdeklődnek a komolyzene iránt.

Az orgonakoncertre több mint egy évtizede gyűlnek össze az érdeklődők. A Bolyoki Római Katolikus Egyházközség fontosnak tartja azt, hogy helyi előadóművész legyen az, aki megmutatja zenei tudását, és évről évre kulturált kikapcsolódást biztosítsanak Ózd lakóinak.

ÉM
hirdetés