Sokan látogattak el idén is a Kelet-Nyugat Expo-ra

Sokan látogattak el idén is a Kelet-Nyugat Expo-ra
Pénteken nyitotta meg kapuit a 16. Kelet-Nyugat Expo Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. A hosszú hétvégén több mint 17 ezren látogattak el a kulturális és szakmai programokat is felvonultató vásárra.  video  XVI. Kelet-Nyugat Expo 2006. 06. 04.

Ebben az évben leginkább az építőiparban, a lakberendezésben és az épületgépészetben dolgozó cégek és vállalatok domináltak a kiállítók között. Az expo-hoz kapcsolódóan tartották meg Nyíregyházán a II. Határon Túli Magyar Vállalkozások Üzletembereinek Találkozóját, ahol számos lehetőség hangzott el a hazánkbeli, és a határokon túli vállalkozások, gazdasági kapcsolatainak további fejlesztéseire. Nyíregyháza testvér városai Rzeszów, Kajaani, St. Albans mellet a testvér megyénk a romániai Hargita megye is bemutatkozott.

– Egy térség fejlettségét nagyon jól felmérhetjük az ott megrendezett kiállításokon. Ez a  rendezvény azt mutatja be, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye folyamatosan, és jó irányba fejlődik, erre a legjobb példa az, hogy évről-évre egyre több kiállító keres meg minket – mondta el Lendvai István Vásár igazgató.
hirdetés