“Sokkal jobb kalandparkba járni, mint a számítógép vagy a tévé előtt ülni”

“Sokkal jobb kalandparkba járni, mint a számítógép vagy a tévé előtt ülni”
Nyíregyháza – Fodor Attiláné két éve a „gyermekeivel” látogatott el egy kalandparkba. – Az osztályom nagyon élvezte a mókát. Az unszolásukra én is kipróbáltam, valóban különleges élményt nyújt minden korosztálynak – mesélte a mestertanár.

Kondrács Rege hosszasan regélte, mi mindent élt át, amikor egy osztálykirándulás alkalmával a sóstói kalandbirodalomban kötöttek ki. – Vidám és aktív időtöltés, sokkal jobb, mint a számítógép vagy a tévé előtt ülni. Egyszer beleakadt a lábam a hálóba, de nem esett semmi bajom – árulta el.

Kondrács Rege

– Az irodai munkám és az otthoni teendőim miatt kevés időt töltök a szabadban, ha mégis, inkább biciklizem, úszom, strandolok. Nem vágyom „kalandos” kikapcsolódásra – válaszolta Siposné Lakatos Viktória.

Siposné Lakatos Viktória

Szabó Jázmin szerint, ha mindenki betartja a biztonsági előírásokat, nincs mitől tartani. – Több ilyen „játszótéren” is voltam már, alig várom, hogy kipróbálhassam a felnőtt erőpróbákat – nyilatkozta.

Szabó Jázmin

Ha tehetné, Szanyi Szabina az ország összes kalandparkjába belépőt váltana. – Az előzetes oktatáson mindent elmondanak, megmutatnak, majd jöhetnek a kalandos élmények – mesélte.

Szanyi Szabina

 

Tóth Janka úgy véli, 100 százalék biztonságot és különleges szórakozást nyújtanak a kalandparkok.

Tóth Janka

KM-PI
hirdetés