Sokkoló videó: Száguldó vonat sodort el egy babakocsit

Sokkoló videó: Száguldó vonat sodort el egy babakocsit
© Forrás: YouTube
Figyelemfelkeltés céljából tették közzé a biztonsági kamera felvételét, rámutatva arra, hogy milyen veszélyes, ha nem fékezzük le a babakocsit.

A nagy-britanniai Nuneaton vasútállomásán rögzítették a jelenetet, ami akár tragédiával is végződhetett volna, de szerencsére nem ült gyerek a vonatnak ütköző babakocsiban.

A brit vasúttársaság felhívta a figyelmet arra, hogy sosem szabad lefékezés nélkül hagyni a peronokon a babakocsikat, kerekesszékeket. A bőröndöket sem szabad felügyelet nélkül hagyni, mert a menetszél könnyen elsodorhatja azokat vagy a sínekre gurulhatnak.

Forrás: HVG


Utasokkal tömött busszal hajtott át a piroson a vonat elé a vasúti kereszteződésben
Egészen bizarr balesetet rögzített egy térfigyelő kamera Lengyelországban: egy utasokkal teli busz sofőrje egyszerűen nem foglalkozott azzal, hogy már pirosan villog a lámpa, és záródik a sorompó, azt hitte, még átfér, mielőtt jön a vonat. Nem jól gondolta... Az egyetlen elfogadható megoldás az l...

Fennakadt a kamion a sínen, a vonat egy szempillantás alatt kettévágta
Nagyon csúnya baleset is lehetett volna abból, amit egy autós rögzített a telefonjával az Egyesült Államokban. Egy kamion át akart hajtani a vasúti átjárón, ám valahogy fennakadt közben. Ráadásul pont azelőtt, mielőtt érkezett a vonat. Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben, de nem szép lá...
hirdetés