Sokkoló videó: Üvöltöző, rángatózó zombit csinált néhány magyar fiatalból az olcsó dizájnerdrog

Sokkoló videó: Üvöltöző, rángatózó zombit csinált néhány magyar fiatalból az olcsó dizájnerdrog
Budapest – Mintha csak a Walking Dead forgatásába csöppentünk volna… Csütörtökön töltötték fel a Facebookra azt a videót, amit a leírás szerint az 1-es villamos vonalán, a Kőbányai úti megállónál vettek fel.

A videón négy fiatal fekszik a földön, három mozdulatlanul kiterülve, a negyedik a lábával kapálózik és ordít közben mint a sakál.

Ilyen súlyos tünetekkel még dr. Funk Sándor addiktológus sem találkozott praxisában.

– Éberen rángatózni igen sú­lyos tünet. Magát a rángatózást az epilepsziával lehetne magyarázni, de ha valaki ordít is közben, az azt jelenti, eszméleténél van, márpedig az epilepsziánál ez nem lehetséges, tehát az kizárható. Ez egyértelműen valamilyen mérgezés, produkálhatja kábítószer is. Hogy pontosan milyen, azt ne­héz megállapítani, de sokkal rosszabb állapotban vannak azok, akik csak eszméletlenül fekszenek – mondta a szakértő a Borsnak.

Forrás: borsonline.hu0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés