Sokkot kaptak a strandolók: valami nagyon furcsa dolog emelkedett ki a vízből

Akt.:
Sokkot kaptak a strandolók: valami nagyon furcsa dolog emelkedett ki a vízből
© Forrás: napiufo.hu
Skócia – Egy vakációzó család a skóciai Tay folyó partjánál lőtt néhány fotót, ám az egyiken olyasvalami jelent meg, amire azóta sincs magyarázat.

– 2017 július 28-án a családdal a Tay folyónál strandoltunk. Felbukkant a vízben néhány delfin, amit nagy lelkesen el is kezdtem fotózni, mert a bulgáriai barátnőm korábban nem hitte el nekem, hogy Skóciában is vannak delfinek – mesélte a szemtanú. – Egy Sony Xperia x 23 mp-s kamerájával csináltam a képeket. Miután elkészült a sorozat, visszanéztem a fotókat, hogy sikerültek-e. Ekkor vettem észre az egyik képkockán azt a hatalmas, barna, tojás alakú tárgyat, ami mintha éppen a vízből száguldott volna elő.

Noha sokan letudták annyival az ügyet, hogy biztos koszos volt a lencse, a kép készítője szerint erről szó sincs: – Rögtön megnéztem a kamera lencséjét, de nem volt foltos.

Más ötletek is voltak a rejtélyes valamire az interneten, de egyik sem túl meggyőző: Bogár? Madárkaki? Lufi?

Ki tudja. Az eredeti képet ide kattintva tekintheti meg.

Forrás: ripost.hu / napiufo.hu


Szerbia - Hat különös fényes objektum repült át a szerbiai Donji Milanovac település fölött késő este - valakinek sikerült megörökítenie a mobiltelefonjával a hátborzongató jelenetet. A szkeptikusok szerint nincs semmi meglepő a felvételen: szerintük nem idegen űrhajókat lehet látni rajta, hanem kín...

Címkék: , , ,hirdetés