Sokszínű program Levelek „születésnapján”

Levelek – Ebben az évben ünnepli fennállásának 950. évfordulóját Levelek. A jubileumi ünnepséget egész napos programokkal szeptember 24-én tartják meg.

Kiállításokkal, intézmények és civil szervezetek bemutatkozásával kezdődik 8 órakor a programsorozat a Váci Mihály Művelődési Házban, majd az ünnepséggel folytatódik 10.30 órakor. A köszöntő gondolatok után előadások hangzanak el Levelek 950 éves történetéről, lesz vetítés a község múltjáról és jelenéről, valamint bemutatnak a településről kiadványokat is. Az önkormányzati kitüntetéseket is ekkor adják át. Délután lesz még ökumenikus szertartás a tornacsarnokban, gyermekműsor a nagyszínpadon, köszöntik nyugdíjasokat. Fellép még a Bürkös együttes, Macsu Regina a társaival, majd tűzijátékkal fejeződik be a „születésnap”.

KM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés