Soltész visszavághat

Debrecen – Nagy küzdelmekre van kilátás március 16-án a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban: a III. Tüske-kupán a meghívott nyolc-tíz ország fighterei mellett a legjobb magyar MMA-harcosok lépnek ketrecbe, többek között Soltész László, Polgár Ádám, Felföldi Szabolcs, Kálucz Martin és Kertész László is kiskesztyűt húz.

A gála gerincét adó két nyolcas torna mellett – 70-76, valamint 80-86 kilogramm között küzdenek majd a meghívottak – kitűnő superfightokra van kilátás. A Napló információk szerint létrejön a Soltész László-Pavel Pokatilov visszavágó, a debreceniek büszkesége újra összecsap a Magyarországon még veretlen moldáv fighterrel.

A brutális Polgár Ádám is kiskesztyűt húz Debrecenben, de tiszteletét teszi a stílus egyik legeredményesebb hazai harcosa, az MMA-világbajnok, többszörös kempo vb-aranyérmes Felföldi Szabolcs is. Feltörekvő, sikerre éhes fiatalok is megmutatják magukat, a debreceni Kálucz Martin és az MMA Országos Szövetség csepeli büszkesége, Kertész László is ütközik a cívisvárosban. A „Szigeti veszedelem” néven futó Kertész a „kis” Pokatilovval, Pavel öccsével, Denisszel mérkőzik.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés