Sör habzik a vásárban Mátészalkán

A mától vasárnapig tartó rendezvényen mindenki találhat érdeklődésének megfelelő programot.

A kezdetekkor kijelölt csapásirányt követve – s a múltbeli tapasztalatoknak megfelelően itt-ott módosítva – szervezték meg Mátészalka jeles nyári eseményét, a III. Mátészalkai Nagyvásárt és Sörfesztivált. A mától vasárnapig tartó rendezvényen kicsi és nagy, idős és fiatal is talál kedvének és érdeklődésének megfelelő programot.

 

Helyiek a középpontban

 

A találkozó elsődleges célja egy nyár eleji, színvonalas szórakozást nyújtó rendezvény létrehozása, valamit a város vállalkozói, cégei számára megjelenési lehetőségi biztosítása – emelte ki Grózinger Attila, főszervező.

A meghatározottakhoz igazodva a népszerű fővárosi énekesek és zenekarok mellett helyi együttesek is színpadra lépnek, s a műfajok között a rocktól a soulig sokszínű választékból szemezgethet a közönség. A rendezvény egyik fénypontját az off road kerti traktorok őrült megmérettetése jelenti, amelyen a házilag összeeszkábált járgányok versenyeznek egymással. A kétkerekű járművek szerelmeseit motorostalálkozó, a játékos kedvűeket sörivóverseny, a dalos kedvűeket karaoke, s még sok-sok meglepetés várja a helyszínen.

– Koncz Nóra –
hirdetés