katvéd

2019.12.31. 08:31

Kimutatták a gyilkos gázt, egy embert kórházba vittek a Legyező utcáról

Egy kertvárosi társasházban jelzett az életmentő műszer – katasztrófavédelmi hírek megyénkből.

Két személygépkocsi ütközött a 4911-es számú úton Nagykálló és Nyíregyháza között hétfő délelőtt. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. A mentők öt embert szállítottak kórházba.

Kemecsén, a Ságvári Endre utcában a száraz fű és a nádas kapott lángra mintegy háromszáz négyzetméteren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Személygépkocsiban csaptak fel a lángok Kántorjánosi és Baktalórántháza között hétfőn. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Megcsúszott az úton, kerítésnek, majd fának ütközött egy személygépkocsi Máriapócson, az Ófehértói úton hétfőn. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd kerekeire állították a gépkocsit és megszüntették a közúti akadályt. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Bejelzett a szén-monoxid érzékelő egy társasház harmadik emeleti lakásában Nyíregyházán, a Legyező utcában hétfő este. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a fürdőszobában lévő nyílt égésterű fali gázkazán mellett méréseket végeztek, amelyek igazolták a mérgező gáz jelenlétét. A beavatkozók az épület átszellőztetését végezték el. A gázszolgáltató szakemberei kizárták a szolgáltatásból a készüléket. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában