360 fokos videó: Frissítő elefántfürdő a rekkenő hőségben

Akt.:
Csergő Árpád állatgondozó számára teljesen hétköznapi elfoglaltság az elefántfürdetés
Csergő Árpád állatgondozó számára teljesen hétköznapi elfoglaltság az elefántfürdetés - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A kánikulában mindenkinek jólesik egy hűsítő zuhany, így van ezzel Yasmin, Motki és persze Tanya is.

A nagy melegben szeret hűsölni a Nyíregyházi Állatpark három nőstény indiai elefántja. Az állatok fürdetése mindennapos eseménynek számít, az egyik ilyen alkalomra elvittük a 360 fokos kameránkat.

Javul a közérzetük
– Mindennap lefürdetjük őket, amikor pedig ilyen meleg van, naponta többször is – mondta el Csergő Árpád, a Nyíregyházi Állatpark gondozója.

– Van, amikor délelőtt és délután is egyszer-egyszer fürödnek, illetve azelőtt is, hogy bemennének az éjszakai szállásukra.

Csergő Árpádtól azt is megtudtuk, hogy ezzel a programmal nemcsak javítják az elefántok közérzetét a nagy melegben, hanem mindennapos elfoglaltságot is biztosítanak számukra.

– A gondozók ilyenkor jobban megfigyelhetik az állatokat – tette hozzá.

– Meg tudjuk nézni, hogy van-e esetleg valamilyen probléma, vagy bármilyen betegségre, sérülésre utaló jel.

NA


A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Nyíregyháza - Nincs órájuk, de a belső időérzékük mégis pontosan jelzi a Nyíregyházi Állatpark indiai elefántjainak, mikor van délután 15 óra. Ekkor kezdődik a számukra oly kedves fürdetés. A három elefánthölgy Yasmin, Motki és Tanya gondozóikkal párban közeledtek a fürdőhelyhez, amit - tekintettel ...Sóstó.
SZON.HU


hirdetés