Többfunkciós kondiparkot adtak át Sóstóhegyen

Akt.:
Többfunkciós kondiparkot adtak át Sóstóhegyen
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza, Sóstó –  Átadták szerda délután azt a többfunkciós sportparkot, mely a Nemzeti Sportközpontok és a megyeszékhely önkormányzatának összefogásával épülhetett meg Sóstóhegyen, az Igrice utcában, közvetlenül a Szabó Lőrinc Általános Iskola szomszédságában.


Az ünnepélyes szalagátvágás előtt dr. Kovács Ferenc polgármester kiemelte: a városvezetés célja a beruházással az volt, hogy az itt élők és az iskola tanulói számára is elérhetővé váljon a szabadtéri sportolás lehetősége. – A fejlesztés összhangban áll az önkormányzat sportkoncepciójával – mondta a polgármester, majd hozzátette: a nagy népszerűségnek örvendő nyíregyházi kondiparkok száma a sóstóhegyivel együtt 16-ra nőtt. Ágoston Ildikó, a településrész önkormányzati képviselője úgy fogalmazott: „örülök, hogy egy újabb fejlesztés valósult meg Sóstóhegyen, ahol a kultúra mellett kiemelt szerepet kap a sport is”.

Az átadón elhangzott: a Nemzeti Sportközpontok a beruházáshoz több mint 11 millió forinttal járult hozzá, az önkormányzat pedig 1,5 millió forint önrészt biztosított.

KM-TGSóstó.
SZON.HU


hirdetés