Sport

2017.09.20. 19:59

Szpari - A legfontosabb teljesítve

Nyíregyháza - Jól kezdett a Szpari Tiszakécskén, majd a hajrában szerezte meg a győztes gólt.

Nyíregyháza - Jól kezdett a Szpari Tiszakécskén, majd a hajrában szerezte meg a győztes gólt.

Miként azt Lucsánszky Tamás ígérte, a tiszakécskei kupameccsen a bajnokikon kevesebbet, vagy nem játszók közül többen is lehetőséget kapnak. Így is történt és húsz perc elteltével már két góllal vezettek a nyíregyháziak az NB III-as házigazda ellen. Igaz a vendéglátók a második találat után gyorsan szépítettek, az ezt követő mezőnyjáték már nem hozott gólt az első félidőben.

Szünet után Gréczy Zsolt bombáját a felső léc mentett, a hazaiaknak ezt követően is szerencséjük volt, egy lecsorgó labda eléjük pattant és egyenlíteni tudtak. Nagy volt a küzdelem, igazi helyzetek nélkül. Már többen elkönyvelték a hosszabbítást, amikor Pekár László szabadrúgása után Papp Máté a léc alá vágta a labdát. A legfontosabbat teljesítette a Szpari, továbbjutott.

KM

Duna Aszfalt-Nyíregyháza Spartacus 2-3 (1-2)

Tiszakécske, 200 néző, v. Németh( Farkas, Zsákai)

Duna Aszfalt TVSE: Ladányi - Benkő, Zámbori, Csáki, Juhász, Annus (Markó, 71.), Horváth (Kirchner, 86.), Szabó, Kardos, Székely (Puskás a szünetben), Kocsis. Vezetőedző: Szabó István

Spartacus: Megyeri - Kónya, Fodor, Máté, Farkas - Kártik (Holdampf, 60.), Kesztyűs - Gréczi, Gajdos, Sinanovic (Papp, a szünetben) - Bajzát (Pekár, 66.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás .

Gól: Juhász (22.), Puskás (57.), illetve Gréczi (3.), Gajdos (20.), Papp (89.).

Lucsánszky Tamás: Kettő nullás vezetésünkig úgy játszott a csapat ahogy kell, jól működtek a labdaszerzések, és megérdemelt volt az előnyünk. A folytatásban viszont kiengedtünk és a Tiszakécske egyenlített, ebben az időszakban jól futballozott a hazai gárda. Az utolsó negyedórában viszont egyértelműen fölényben voltunk, és sikerült kiharcolni a továbbjutást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!