Portálunkon tudósítunk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb eseményeiről, beszámolunk a közéleti eseményekről, sportcsapataink szerepléséről, valamint a legfontosabb bel- és külföldi hírekről is tájékoztatjuk olvasóinkat. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, tartalmi skálánkon találhatóak életmód, kulturális, múltidéző, tudományos és bulvár cikkek is. Tartalmainkat színesítik a fotós és videós beszámolóink. A közéleti és sport témák mellett legnépszerűbb tartalmaink közé tartozik a Nap szépe rovat, kvízjátékok, tesztek, retro összeállítások.
Portálunk tematikus aloldalakból, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megye településeinek oldalaiból épül fel. A szon.hu látogatói elsősorban Nyíregyházáról és vonzáskörzetéből, illetve megyénk nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalunkon több mint 40 ezer követője van a portálunknak. ​
2015 szeptemberében a maga havi 62 688 megyei valós látogatószámával a hírportálok közül a szon.hu-t látogatta meg a legtöbb szabolcs-szatmár.bereg megyei látogató, így hírportálunk valóban egyedülálló elérést tud biztosítani a megyei internetezők körében*.
*Forrás: gemius-DKT Audiance 2015-09 (15+, belföldi közönség)

http://dkt.hu/hu/menu/ola.html
 
  • Regionális Értékesítési Vezető
   Balogh Annamária
   annamaria.balogh@inform.hu
   +36 30 534 8409

   
   • Online Médiareferens
    Vidra Krisztina
    krisztina.vidra@kelet.hu
    +36 20 280 9095

   
  • Key Account Manager
   Pálóczi Tamás (Budapest)
   tamas.paloczi@inform.hu
   +36 20 579 5689
 
 
hirdetés